Про проведення першої всеукраїнської науково-практичної конференції «Проблеми та перспективи розвитку видавничого бізнесу на медійному ринку України»

19 травня 2016 року у Видавничо-поліграфічному інституті відбулася перша всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку видавничого бізнесу на медійному ринку України».
Конференція була організована кафедрою організації видавничої справи поліграфії та книгорозповсюдження.
Метою проведення конференції було обговорення ключових питань стану видавничого бізнесу на українському медійному ринку.
З доповідями виступили численні гості конференції та викладачі кафедри.

kmm1

kmm2kmm3

 

 

 

 

 

 

 

Сутнісний аналіз змісту програми конференції свідчить про те, що виступи, які були заплановані викликали жвавий інтерес, їх тематика стала предметом плідного обговорення та дискусії, а результати даної конференції найдуть своє втілення в освітянську, наукову і практичну діяльність.
На завершення учасники та гості висловили слова подяки організаторам за надану можливість долучитися до роботи першої всеукраїнської науково-практичної конференції, зокрема Ганжурову Юрію Семеновичу д. пол. н., професору, завідувачу кафедри організації видавничої справи, поліграфії та книгорозповсюдження ВПІ НТУУ «КПІ», Шевченко Інні Бориславівні, к.е.н. доц., доценту кафедри, Сошинській Ярославі Євгенівні к.і.н., доц., доценту кафедри, Пунчак Лесі Андріївні к.е.н., доценту кафедри.

kmm6

kmm4

kmm5