а також інші пропозиції:

Стажування у Південній Кореї

Українці, які здобули ступінь бакалавра, магістра або закінчують навчання за зазначеними ступенями, а також аспіранти 2 та 3 року навчання можуть претендувати на участь у програмі стажування у KIST School.  Програма реалізується у Корейському інституті науки та технологій за напрямами Біомедичні науки і техніка, Нанотехнології і інформаційні технології, Енергетика і навколишнє середовище.  

 

Презентація програми подвійного диплому з Корейським інститутом науки і технологій (KIST)

Стипендія надається для отримання магістерського або докторського ступенів заявниками, якими можуть бути державні службовці або особи, які займаються дослідницькою роботою в державних науково-дослідних інститутах у галузях, пов’язаних з інформаційно-телекомунікаційними технологіями. Умовами стипендії передбачена фінансова підтримка протягом всього строку навчання (магістратура – до 2-х років, докторантура – до 3-х років)

 

Міжнародна парламентська стипендія – Німеччина

Увага! Бундестаг Німеччини надає можливість молодим українцям пройти п’ятимісячне стажування в Парламенті ФРН з 1 березня по 31 липня 2019 року в рамках програми “Міжнародна парламентська стипендія” (Internationales Parlaments-Stipendium). Міжнародна парламентська стипендія передбачає стажування в офісах депутатів Німецького Бундестагу в якості помічників та одночасне навчання в одному з трьох провідних університетів Берліна (Берлінському вільному університеті

 

Деталі за посиланням: 

http://mobilnist.kpi.ua

 

https://www.facebook.com/KPImobility

https://t.me/mobilnist/