Сучасний світовий науково-технічний та освітній простір: тенденції та перспективи розвитку

IMG_5274

10 квітня 2014 року викладачі та студенти кафедри організації видавничої справи, поліграфії та книгорозповсюдження взяли участь у роботі круглого столу «Сучасний світовий науково-технічний та освітній простір: тенденції та перспективи розвитку», проведеного кафедрою міжнародної економіки Національного університету харчових технологій, проведеного в рамках наукового семінару «Інформаційна культура у сучасному світі». Організаційний комітет очолила доктор економічних наук, професор Світлана Олександрівна Гуткевич, яка розпочала круглий стіл вступним словом. З привітанням виступив начальник відділу МОН України, доктор економічних наук Юрій Сафонов.

Загалом, заявили про участь у круглому столі більше 70 науковців, викладачів, аспірантів та студентів таких вузів як НУХТ, НТУУ «КПІ», Національної академії управління, а також представники Київської духовної академії та семінарії в особі старшого помічника ректора з науково-методичної роботи, кандидата богослов’я, архімандрита Сильвестра та студентів Академії. 

Доповіді студентів 3-го та 4-го курсу Аліпова І., Завалій М., Домарецького І., Мельника А., Морозова А., які навчаються за напрямом «Менеджмент» викликали великий інтерес та дискусію.

За результатами роботи круглого столу буде виданий збірник матеріалів, а рекомендації учасників заходу будуть направлені до Міністерства освіти і науки України.

IMG_5280IMG_5258IMG_5266IMG_5269IMG_5273