Програма Дії Марії Склодовської-Кюрі за напрямом Обмін науковим та інноваційним персоналом (RISE)

Програма спрямована на розвиток і співпрацю з молодими вченими, які мають проект та прагнуть його реалізувати. Надає дослідникам різноманітні можливості для навчання та кар’єрного росту, відвідування тренінгів, пропонує індивідуальні гранти.

Умови участі:

  • Мінімальна кількість установ (партнерів): три установи (дві установи з різних країн-членів ЄС/асоційованих країн + одна установа з третьої країни або три установи з різних країн-членів ЄС асоційованих країн (одна з яких академічна і одна – неакадемічна установа).
  • Після закінчення терміну відрядження особа повинна повернутись до установи. яка відряджала для здійснення обміну досвідом (трансферу знань).
  • Установи які приймають учасників, – університети. науково-дослідні центри, компанії (малі та середні підприємства), інші неакадемічні установи.
  • Галузь досліджень: довільна (крім галузей зазначених в угоді Євроатом).
  • Заходи проектних пропозицій мають передбачати здійснення спільної діяльності, організацію семінарів і конференцій а також сприяти розвитку кар’єри персоналу, залученого до проекту. Обсяг проектної пропозиції – не більше 30 сторінок.

Заклад-партнер для спільного втілення проекту шукайте за посиланням (першочергова умова).
Вимоги та необхідні документи для реєстрації проекту на сторінці програми

Коли: до 28.04.2020
Де: Онлайн

У разі запитань звертайтеся до Національного контактного пункту в 1 корп., кімн. 175/1.
Сайт або контактний телефон: +38 (044) 204 80 19.

http://mobilnist.kpi.ua/marie-curie-rise-2020/