Книжковий Арсенал 2019

bookarsenal2019    З 22 травня по 26 травня 2019 р. у м. Києві пройде ІХ Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» – одна з головних інтелектуальних подій країни, що об'єднує літературу та мистецтво. Тут на вас чекають тисячі книжок, зустрічі з українськими та іноземними авторами, автограф-сесії, презентації, спеціальні проекти та виставки, ярмарок ілюстраторів та багато іншого.

У цьому році у фокусі фестивалю – тема співжиття, спільного буття на основі цінностей і домовленостей. Тема «Сусідство: відкрите питання» охоплює різні прояви взаємин між культурами, історіями й політиками сусідніх країн. Як вибудовуються внутрішні зв'язки всередині країни? Як відкривати одне одного через подорожі, репортажі, переклади, спільні видавничі й мистецькі проекти? Як змінюється образ української культури в очах сусідів, що впливає на його формування? Книжковий Арсенал пропонує долучитися до теми сусідства для того, щоби разом віднайти для себе дієві форми співпраці, співжиття й співтворення.

У березні 2019 року Міжнародний книжковий фестиваль «Книжковий Арсенал» отримав нагороду Лондонського книжкового ярмарку International Excellence Awards 2019 у номінації «Літературний фестиваль».

 

Детальніше про Фестиваль див. тут.

До 10 травня відкрито реєстрацію професійної аудиторії та учасників подій програми фестивалю за посиланням.

Професійну аудиторію Книжковий Арсенал розглядає у таких сегментах: книговидавництво, книгорозповсюдження, бібліотечна справа, освіта, літературний менеджмент тощо. Відвідання заходів Книжкового Арсеналу для професійної аудиторії – безкоштовне.