День відкритих дверей Видавничо-поліграфічного інституту

17 грудня 2016 р. Видавничо-поліграфічний інститут гостинно розчинив двері для наших майбутніх абітурієнтів та потенційних студентів.

З вітанням до учасників зустрічі звернулася директор ВПІ, проф. Киричок Т.Ю., яка представила кафедри ВПІ та ознайомила з програмою зустрічі.

Про спеціальності та спеціалізації, за якими здійснюється підготовка майбутніх фахівців медійної сфери, йшлося у презентації доц. кафедри репрографії Скиби В.М.

На запитання щодо особливостей вступної кампанії до ВНЗ 2017 року відповіла доц. кафедри видавничої справи та редагування Сегол Р.І.

Викладачі кафедри машин та агрегатів поліграфічного виробництва запропонували учасникам зустрічі, орієнтованим на навчання за технічними спеціальностями, майстер-клас зі створення і друку 3D моделей. А викладачі кафедр ОВПК (доц. Сошинська Я.Є.), графіки і видавничої справи та редагування продовжили інтерактивне спілкування зі своєю цільовою аудиторією.

Зокрема, майбутніх абітурієнтів спеціалізації «Медіаменеджмент» цікавили умови вступу і конкурс, важливість знання іноземної мови, перелік навчальних дисциплін, напрями науково-дослідної роботи студентів, можливості навчання і стажування у ВНЗ Німеччини тощо. Учасники зустрічі також висловили бажання відвідати кафедру ОВПК, зустрітися з іншими викладачами та більше дізнатися про зміст, умови навчання і кар'єрні перспективи.

Запрошуємо усіх зацікавлених контактувати з викладачами і співробітниками кафедри ОВПК за допомогою електронної пошти та на сторінках кафедри в соціальних мережах. Будемо раді бачити Вас студентами спеціалізації «Медіаменеджмент» у 2017 році!