Конференція у «УкрНДІСВД»

24 листопада 2016 року студенти кафедри ОВПК взяли участь у XXIII Міжнародній науково-практичній конференції з проблем видавничо-поліграфічної галузі, організатором якої є «Український науково-дослідний інститут спеціальних видів друку» («УкрНДІСВД»).

НДІСВД 2

НДІСВД 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Генеральний директор «УкрНДІСВД» Деревянко Олексій Володимирович під час відкриття конференції надав актуальну інформацію про інноваційні розробки інституту, а саме, олійні фарби для художників, трафаретні фарби для корпоративних споживачів. Ці нові матеріали конкурентоздатні за ціною і за якістю не поступаються імпортним аналогам.
Слово мала також фахівець Державної науково-технічної бібліотеки України Зінченко Олена Станіславівна, яка доповіла про напрями розвитку закладу, такі як надання послуг з оформлення списку літератури згідно із Державним стандартом, забезпечення доступу до електронних фондів Національної бібліотеки Білорусі, депонування наукових праць, що дозволяє авторам отримувати гонорар за користування їхнім доробком.
Студенти доповіли про результати своїх наукових досліджень в галузях медіа, поліграфічної діяльності, книжкової торгівлі. Жвава і пізнавальна дискусія була ініційована доцентомКафедри видавничої справи та редагування, ВПІ, НТУУ "КПІ" Янішевським Олександром Олександровичем та підтримана присутніми.
Високий рівень організації конференції, доброзичлива атмосфера, теплий прийом, наданий головою організаційного комітету конференції Кришиною Наталією Валеріанівною, заохочують і надалі долучатися до участі у заходах «УкрНДІСВД».