Конференція «Друкарство молоде»

DSC 263621–23 квітня 2015 року у Видавничо-поліграфічному інституті відбулася конференція «Друкарство молоде», присвячена 205 річчю першого механізованого друкарського верстату Фрідріха Кьоніга та 25 річчю першої автоматизованої друкарської машини з централізованим цифровим керуванням.

22 квітня 2015 року відбулося пленарне засідання конференції, на якому виступили члени організаційного комітету та запрошені гості конференції. З пленарною доповіддю на тему «Основні проблеми вітчизняних поліграфічних підприємств у контексті сталого розвитку» (на прикладі ТОВ «Мега – Поліграф»)» успішно виступила магістрант кафедри Альона Ковтун.

23 квітня 2015 року були проведені:

  • засідання секції «Економіка та організація видавничо-поліграфічної справи», участь в якій взяли 15 здобувачів та студентів. Основними питаннями, що обговорювалися, були сучасний стан видавничої справи в Україні, проблеми управління видавництвами та поліграфічними підприємствами, організація маркетингової діяльності підприємств, ефективність підприємництва;
  • засідання секції «Книгознавство», участь в якій взяли 12 студентів. Обговорювалися особливості сучасного видавничого ринку, специфіка розповсюдження друкованих видань, організації виставок та ярмарок.